Training: Sales support, succesvol verkopen

Sales support, succesvol verkopen

Verbeter de verkooptechnieken van uw commerciële medewerkers.

Deze maatwerktraining sluit naadloos aan op de primaire verkoopprocessen binnen uw organisatie. Middels technieken, simulaties en interactieve oefeningen brengen wij uw verkoopteam naar betere prestaties.
Klantbehoeften en klanttevredenheid loopt als een “rode draad” door deze training.

Gesprekstechnieken zijn een belangrijk onderdeel van deze training. Het achterhalen van klantbehoeften om zodoende succesvol te leren verkopen. Tijdens deze training inventariseren we de huidige verkoopsituatie en de gewenste verkoopsituatie. Vanuit deze situatie maken we een actieplan met pasklare commerciële doelstellingen. Deze doelstellingen kunnen we zowel individueel als team gebonden uitwerken.

Na afloop van deze training zult u de aangeleerde technieken direct in de praktijk kunnen toepassen. Verkopen vanuit de behoeften van de klant en klantrelatie. Mooier dan dit kunnen we verkopen niet maken!

Vooraf aan deze 1 of 2-daagse training gaat een intake sessie van 0,5 dag. Tijdens deze intake maak ik kennis met uw organisatie, de werkprocessen, uw personeel en uw zakelijke doelen .Na de analyse kan de training met uw medewerkers van start gaan.

Duur: 1 of 2 dagen
Doelgroep: Verkopers, account managers en commerciële medewerkers
Soort training: Maatwerk training ( max: 15 deelnemers)
Locatie: Op de locatie van uw onderneming of op een externe locatie.

De prijs voor deze maatwerk training is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de training? Neem gerust contact op!